Azzalure är på samma sätt som Botox, Vistabel och Dysport ett muskelavslappnande läkemedel med den aktiva substansen Botulinumtoxin A. Azzalure blockerar nervsignalerna till de muskler som injiceras och bromsar på så sätt aktiviteten i dessa områden.

Azzalure är en av de fyra mest kända Botulinumtoxin A -produkterna på den svenska marknaden.Inom skönhetsindustrin använder man det mot rynkor , svettbehandlingar ,samt tandgnissling.

Azzalure vs rynkor.

Eftersom botox-preparatet verkar genom att begränsa nervimpulser är det endast rynkor som orsakas av överaktivitet i muskulaturen under huden som kan behandlas. Rynkor som orsakas av t.ex. slapphet i huden kan inte behandlas med botox.På bilden ser ni områden som kan behandlas med goda resultat.

botox

 

Svettning vs Azzalure

Överdriven svettning s.k. hyperhidros är ett tillstånd som drabbar ca 3% av befolkningen. Hyperhidrosen kan vara allmän, man svettas mycket från hela kroppen, eller lokalt då endast vissa områden blir överdrivet svettiga.Områden som vanligen behandlas är armhålor , händer ,ansikte och även fotsulor.

Utöver armsvett, fotsvett och handsvettsbehandling utförs även framgångsrika behandlingar av överdriven svettning i ljumskar, underlivet, bröst, huvud, rygg och hårbotten, dock inte lika vanligt som ovanstående områden.Riskerna vid behandling av svettning är små och i de fall bieffekter uppstår så är de nästan alltid av övergående natur.

sweaty-600x400

 

Azzalure vs tandgnisslning

Tandgnissling (bruxism)  är mycket vanligt problem. De leder till att tänderna slits ned, tandköttet kryper upp, spänningsrelaterad huvudvärk och i samband med spänningarna i käkmuskulaturen så kan ansiktet också upplevas bredare nertill. Azzalure kan vara lösningen då den blockerar nervsignaler och begränsar på så sätt aktiviteten i tuggmuskulaturen som pressar ihop käkarna och på så sätt orsakar problemen.

botox käke

 

Lycka till i din jakt på bästa Azzalure behandlingen!!

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.