Det var inte länge sedan en kvinna med en önskan att se yngre, smalare, eller helt enkelt bättre ut skulle konsultera med sin läkare privat. Idag räcker det att det görs en  demonstration av en ny laser på något tv program och telefon ringer i kliniker  ”och skönhetssalonger  över hela landet. Fler och fler patienter efterfrågar de senaste behandlingarna det ögonblick de hör om dem på nyheterna, i salongen, eller över en lunch med sin bästa vän. Problemet med det nya är att det finns för lite forskning bakom och det är egentligen ingen som kan garantera vad slutresultatet blir. Ta det från oss det farligaste ordet i skönhetsbranschenkan vara ”nya”. Och till skillnad från att göra ett misstag, säg, köpa ett par jeans som inte är helt smickrande så är kosmetiska behandlingar  ofta oåterkalleliga. Här nedan kommer de 10 mest överskattade behandlingarna :laserlipo

Laser fettsugning:

Denna fettsugnings metod är något som man skall akta sig för då de flesta utförda behandlingarna lämnat bestående men efter sig .Seriösa operatörer och Kliniker tar avstånd från denna metod.

Efter bild på misslyckad laser fettsugning:

Vampyr behandling/PRP:

Behandlingen  infördes 2009 och har sedan dess nämnts på 200.000 webbsidor. Denna  behandling innebär att injicera patientens egnaprp blodplasma för hudföryngring eller mot håravfall. Det är faktiskt inte en ansiktslyftning, och det är inte FDA godkänt för användning i ansiktet. Det finns inga oberoende studier som bevisar dess kosmetiska fördelar, även om vissa läkare tror de tillväxtfaktorer som finns i plasma gradvis kan stimulera produktionen av kollagen.

Silikonimplantat i kinderna:

Tack och lov så finns det Hyalouronsyra så man inte behöver använda sig utav silikonimplantat i kinderna, trots detta så finns det fortfarande ställen som utför silikonimplantat och enligt docentersilikon kind på Mount Sinai Medical Center i New York så kan implantat migrera och orsaka infektion och nervskador, och det estetiska resultatet är svårt att vända när det väl är gjort.

 

Rumpimplantat:

Man sätter ett implantat på en plats där det inte finns någon anatomisk fickan och sedan ständigt sitta på det är inte optimalt , säger en kirurg som inte utför operationen. Risker med detta ingrepp är infektion, sår öppning, förlust av känsla, och förflyttning av implantatet. Till följd av trendvågen med större stuss som kändisar som Kim Kardashian mm har det visat sig att fettransplantation till stussen ger ett naturligare resultat med mycket mindre komplikationer och risker.

trasigt implantat

Artefill

Artefill är en blandning av plexiglas liknande pärlor och ko kollagen och eftersom kollagen absorberas av kroppen så lämnas det endast kvar ärrvävnad kring pärlorna som får hudtexturen att se ojämn ut.

artefill

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.