Här kommer ett inlägg av två tjejer som vi kommer att samarbeta med, ställ gärna frågor till tjejerna.

Hej allihopa!10689426_371015239750430_5170155516726264282_n

Vi heter Johanna och Victoria och är auktoriserade Hudterapeuter. Vi kommer att skriva och tipsa er läsare om vad vi som jobbar i skönhetsbranchen har för favoritprodukter. Vi kommer även svara på era frågor om huden.

Är ni intresserade av att komma till oss på behandlingar så är vi belägna i Bräutigamhuset på centrala Östra Hamngatan. Här tillåts du koppla av medan du blir omhändertagen enligt dina önskemål och behov.

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, avslappnande massage samt fransfärg, brynfärg och formning. Efter konsultation utformar vi tillsammans fram en behandling efter dina behov.

I våra behandlingar använder vi Decléor som är det ledande märket inom aromaterapi (användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser). De har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem 100% rena och ett naturligt hudvårdsval.

Vi använder oss även av det nya revolutionerande hudvårdsmärket Elizabeth Arden PRO. Produkterna bygger på de allra nyaste rönen inom hudvetenskap och de senaste innovationerna inom ingrediensteknik.
Produkterna är utformade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck samt motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande.
För dig som har problemhy kommer även du finna några riktiga pärlor till produkter, det lovar vi.

Tänk dig din hud i sitt esse: Elizabeth Arden PRO ger dig verktygen för att uppnå det idag och bevara det imorgon och i framtiden.
För tidsbokning, prisfrågor etc. hör du av dig till Johanna Hellsten eller Victoria Båth.
Båda är auktoriserade hudterapeuter med ett internationellt CIDESCO diplom samt medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund).

Kontakt:

ostrahamngatanhudvard@gmail.com

Victoria Båth       Johanna Hellsten

0708329990       0766364010                         SHR-logga

För att visa vad vi som arbetar inom branchen tycker är bäst, har vi här listat våra 3 absolut favoritprodukter ifrån Elizabeth Arden PRO som du inte får vara utan!
1. Triple Action Protector (TAP) SPF50 www_Triple-Action-Protector-SPF50
Den här produkten får du absolut inte vara utan! Det är en lätt färgad och återfuktad formula. Vi tycker att alla hudvårdsrutiner skall avslutas med TAP varje dag, oavsett vilket hudvårdsmärke du använder. Lägg den över din dagkräm så får du maximalt skydd och återfuktning.

Det här en revolutionerande antiaging-produkt med en unik sammansättning av skyddande ingredienser, inklusive ett DNA Enzyme Complex™(ett högpotent proteinskyddande antioxidantkomplex och ett bredspektrumsolskydd med SPF 50).
Enligt en klinisk studie publicerad i ”The Journal of Drugs in Dermatology” minskar den skyddande tekniken i TAP 50 effekter av solskador på huden. Produkten är rekommenderad av amerikanska Skin Cancer Foundation.
Huvudingredienser:

SPF 50 Fysikaliskt solskydd
mikroniserad zinkoxid
mikroniserad titanoxid

Proteinskyddande antioxidant mix
Kraftfulla antioxidanter som skyddar mot fria radikaler som bryter ner huden. Olikt solskydd så jobbar antioxidanter med att oskadliggöra fria radikaler före deras skadliga molekyler orsakar skador i vår hud.
L-Carnosine (Förekommer naturligt i kroppen men minskar med åldern både i kroppen och i huden)
L-Ergothioneine (Förekommer naturligt i kroppen och finns i höga koncentrationer runt cellerna som är utsatta för skada pga. Fria radikaler)
Arazine™ (En kemisk antioxidant som är otroligt lugnande för huden)

DNA enzyme complex™

Photolyase
Endonuclease
8-Oxoguanine Glycosylase

PH-värde: 7,5

Användning:
Applicera generöst och jämnt i ansiktet och på halsen före exponering för sol. Applicera mer med jämna mellanrum för att behålla skyddet, särskilt efter svettning, bad eller torkning av huden med handduk. Stanna inte för länge i solen, även om du använder ett solskydd. Håll spädbarn och småbarn borta från direkt solljus. Överexponering för solen är allvarligt för hälsan.
2. Hydration Peel Pads
Känner du dig torr och stramar det i ansiktet? Då behöver du peela ditt ansikte och dessa padsen passar perfekt till dig som vill kicka igång hudens egna tillverkning av hyaluronsyra (fukt).elizabeth-arden-pro-hydration-peel-pads-ansikte-peeling-exfoliering

Burken innehåller 50 st aktivt fyllda pads med mångsidig funktion. Padsen innehåller 3 olika kombinerade AHA-syror med en avancerad fuktgivande formula som passar den med torr eller mogen hy. Efteråt känns huden fyllig, slät och full av lyster.

Huvudingredienser:

Mandelsyra (Mandelsyran jobbar uppklarnande på huden och lugnar rodnader väldigt bra. Den exfolierar, ger finare porer och är fuktgivande)
Glykolsyra (Den syran som penetrerar djupast och snabbast i huden. Jobbar på att avlägsna gamla hudceller, samt minska rynkor och linjer i huden. Den är även bra på acne och hyperpigmenteringar.)
Mjölksyra (är naturligt för kroppen och är en överlägsen fuktgivare. Den stimulerar produktionen av fibroblaster och hyaluronsyra i huden.)

Användning:
För varsamt 1 pad över ansikte och hals efter rengöring 1-3 gånger i veckan eller enligt din hudterapeuts rekommendation. Börja med en gång per vecka. Du kan sedan öka till upp till 3 gånger per vecka för snabbare resultat, men det är viktigt att inte använda flera dagar i följd.

3. Perfection Facial Serum
Det här serumet är riktade till dig som har problemhy och även mogen hy. Detta serum är utformat för att ge lyster, klarhet och ett litet lyft till huden. Det jobbar extra exfolierande (peelande) och du kan även punktmarkera och lägga lokalt på finnar under dagen.elizabeth-arden-pro-perfection-facial-serum-ansikte-serum-essence-booster

Innehåller en multifunktionell och innovativ egenutvecklad kombination av salicylsyra och AHA/retinoid-konjugat. Ingredienserna minskar tecken på problemhy samtidigt som de reducerar fina linjer och rynkor.
Huvudingredienser:

Mjölksyra (16% Mjölksyra, som är naturligt för kroppen och är en överlägsen fuktgivare. Den stimulerar produktionen av fibroblaster och hyaluronsyra i huden)
AHA/retinoid-konjugat (En patenterad ingrediens som kombinerar AHA-syra(mjölksyra) och A-vitamin(retinoid) i en enda molekyl. Konjugatet frisätts långsammare i huden än vanliga retonoider vilket ger minimal irritation på huden, samtidigt som effekten maximeras. Reducerar irritation, minskar orenheter och fina linjer)
Salicylsyra (2% Salicylsyra, som förbättrar fet och problembenägen hy. Syran löser upp talgbindningar i huden och är antiinflammatorisk)

PH-värde: 3,9

Användning:
Applicera ett eller två pump på områden med problemhy en eller två gånger per dag under din dagkräm. Du kan även punktmarkera och lägga lokalt på finnar under dagen. Viktigt att INTE använda Elizabeth Arden PRO Age Defying Serum tillsammans med detta serumet då de kan ingredienserna kan krocka och förvärra din hud.

10959439_371450613040226_2406769782213955236_n

Varmt välkomna till oss på Östra Hamngatan Hudvård!

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.