Salicylsyra är den viktigaste ingrediensen för att återställa renhet och klarhet till huden. Salicylsyra är den aktiva ingrediensen i de flesta produkter mot fet hy, pormaskar, akne och inåtväxta hår. Det är en mycket effektiv peelingagent och en utmärkt porrengörare med anti-rynk och anti-akne egenskaper. Den fungerar genom att försiktigt ta bort gamla celler från huden och öka produktionen av kollagen samt stimulera hudens förnyelse som i sin tur minskar rynkor och fina linjer samt främjar friskare hud med mer lyster. Salicylsyra har även en anti-inflammatorisk effekt, vilket gör den lämplig för personer med akne och rosacea.

zo-medical-cebatrol-oil-control-pads

Cebatrol ZO Medical

Produkten kan användas ensam eller som en del av ett behandlingsprogram mot akne. Den reducerar talg och bidrar till att normalisera porstorleken. Den reducerar även inflammation och irritation. Nyckelingredienserna i produkten är 2 % salisylsyra, madelsyra och glukolsyra. Lugnar ner irriterad och röd hud samtidigt som den bibehåller hudens fuktbalans. Häll flaskans innehåll i behållaren med pads.

Offects-TE-Pad-2-Parts

 

Offects Te-Pads ZO Skin Health

Behandling för acne, orenheter och obalans i talgproduktion. Öppnar upp huden för kommande produkter. Salicylsyra 2% verkar anti inflamatoriskt, ökar exfolieringen av döda hudceller. Passar utmärkt på bröst,rygg och inåtväxta hår vid hårborttagning. Häll flaskans innehåll i behållaren med pads.

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.