Sharon Stone har inlett ett samarbete med Galderma i en världsomspännande kampanj som syftar till att göra estetiska behandlingar mer accepterade och visa upp verkliga exempel på naturliga resultat efter behandlingar med Restylane fillers och Restylane skinboosters. För första gången medverkar en världskändis i en kampanj för estetiska injektionsbehandlingar.PR_Sharon2-e1427629632827

Fler än 23 miljoner människor13 runt om i världen genomgick någon form av estetisk behandling år 2013. Många fler är nyfikna på estetiska behandlingar, men oroar sig för att de kan ge överdrivna och onaturliga resultat. Den nya kampanjen har som mål att bevisa att estetiska injektionsbehandlingar kan förstärka ett naturligt utseende genom att visa verkliga exempel på resultat efter behandling med Restylane fillers och Restylane skinboosters. Restylane innehåller hyaluronsyra, en substans som återfinns naturligt i huden. Galderma använder en unik teknologi för att inkludera hyaluronsyra i Restylane – den skiljer sig endast marginellt från hyaluronsyran som finns naturligt i huden. Detta skapar säkra estetiska behandlingar som ger resultat som ser naturliga ut.

Sharon Stone, säger: ”Jag tycker att Galdermas innovativa teknologi för estetiska behandlingar med naturliga resultat är jättespännande. Jag ser framemot vårt samarbete som har som mål att göra estetiska behandlingar mer accepterade. Det är inspirerande när forskning och skönhetsvård möts på ett bra sätt. Jag är säker på att många kommer att bli positivt överraskade när de får se de naturliga resultat som kan uppnås med Restylane fillers och Restylane skinboosters.”

Undersökningar som Galderma nyligen genomfört visar att nästan nio av tio patienter på väg in i medelåldern (87,1 %) väljer en estetisk behandling för att uppnå en feel-good känsla. De allra flesta vill ha resultat som ser realistiska ut; 51,1 % av läkarna uppger att deras patienter inte vill se mer än högst fem år yngre ut.

Läs mer om kampanjen ”Proof in Real Life” på: www.proofirl.com/nu

 

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.