Med Macrolane™ kan du få en naturlig, icke-kirurgisk behandling som formar din kropp utan den risk och stress som en operation innebär.

Skönhet handlar om att vara sig själv. Du väljer den livsstil och det utseende som bäst speglar vem du är. Detsamma gäller ditt val av estetiska behandlingar. Macrolane är en naturlig gel som bryts ner i kroppen. En behandling med Macrolane är en enkel injektionsbehandling som inte lämnar några fula ärr. Macrolane består av en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra.

Fördelar med kroppskonturering med Macrolane.
Den rena, icke-animaliska gelen injiceras i önskat område för att skapa eller ge tillbaks förlorad volym. Fördelarna med behandlingen är omedelbara och långvariga, utan att vara permanenta. Effekterna av en enda behandling med Macrolane kan synas upp till 5 år. Din kropp bryter långsamt ner Macrolane. Om du är nöjd med resultaten kan du välja att göra uppföljningsbehandlingar som bevarar de estetiska resultaten.

Macrolane™ är resultatet av en mångfasetterad och innovativ teknologi som kan forma kroppskonturer, förbättra ärr och behandla ojämnheter efter fettsugning.

De flesta av oss skulle vilja förbättra eller ändra någon del av vårt utseende. Det kan vara en önskan att bli av med fula ärr eller bara att känna sig mer nöjd med sin kropp i allmänhet. Macrolane gör detta möjligt på ett sätt som tas emot väl av kroppen, som är enkelt och ser naturligt ut.

Forma och konturera din kropp
Macrolane tillför eller återskapar förlorad volym och formar kroppskonturer. Med Macrolane kan du få de former och den kropp du vill.

Bara några av de områden där Macrolane kan hjälpa dig till ditt vackraste jag:

Stuss – fylligare och förstärkt kontur utan implantat
Vader – utjämning eller mer markerade former
Gropar eller ojämnheter efter fettsugning eller skador11071092_1645892762319665_2125545993422481958_o

En icke-kirurgisk behandling med Macrolane™ är en säker och snabb möjlighet att få extra volym och forma stussen.

Få en mer tilltalande kroppskontur genom en ökning av volymen på stussen och dina höfter med Macrolane. Ojämnheter och förlorad fasthet och volym kan enkelt förbättras för att tillfredsställa dina behov och önskningar.

Fördelarna med stusskonturering sträcker sig från att se bra ut i bikini igen till allmänt ökad självkänsla. Du kanske tycker att dina stjärtmuskler är underutvecklade, oavsett hur mycket du jobbar på att ”stärka gluteerna”, eller så vill du helt enkelt ha en mer sensuell och rundare rumpa. En naturlig stussbehandling hjälper dig att uppnå precis det.

Icke-kirurgisk stusskonturering
Macrolane är det icke-kirurgiska alternativet till permanenta implantat och fettransplantation. En behandling av stussen med Macrolane går snabbt och görs med lokalbedövning så att du får en mycket kort frånvaro från jobbet eller fritidsaktiviteter. Risker förnkippade med kirurgiska ingrepp är också lägre vid behandling med Macrolane liksom risken för bestående ärrbildning.

Kliniker i Sverige som utför Macrolane- behandlingar:

Akademikliniken

Klinik 34

Stureplanskliniken

Före/Efter Bilder ca 300 ml i vardera sida:

Pris: ca 17.000 kr per 100 ml

10835453_1645892768986331_7582776972272047929_o

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.