Restylane-logo-White

Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.
Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.BSYOwhLoWlon_aPHPxLz
Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

FÖRDELAR MED EN SKÖNHETSBEHANDLING MED RESTYLANE

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.
Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.
Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med vår unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.botox bbblogg skönhet

DET ÄR SÄKERT
Restylane är marknadsledande – 20 miljoner behandlingar har utförts över hela världen. Till skillnad från andra produkter med hyaluronsyra är Restylane fri från djurprodukter vilket innebär minimal risk för allergiska reaktioner eller smittöverföring.

DET ÄR NATURLIGT
Restylane ger resultat som ser naturliga ut och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Restylane är inte ett gift och påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom Restylane inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

 

About The Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.