Depend Cosmetic 

Äntligen har vi hittat ett nagellack som inte börjar flagna efter två dagar, finns i ca 40 olika färger. Vi har väntat länge på ett lack som ska vara lika bra som ”gellack”.

Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka (mer skulle vi säga), är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. Depend 7day är en 4-stegsbehandling där du behöver ett Starter Kit 99 kr med basprodukter, allt du behöver därefter är själva färgen 7Day Hybrid Polish ca 39 kr

Lacket är alltså ett hybridlack som ska hålla upp till en vecka. Självklart beror hållbarheten även på ditt utgångsläge samt hur noggrann du är när du applicerar. Lacket tas bort med vanlig nagellacksremover

Instruktioner:
Torka av naglarna med cleansern för att ta bort fett och smuts som kan göra att lacket inte fäster lika bra.
Efter en halv minut så applicerar man baslacket på alla naglar direkt följt av ett lager av valfritt färgat lack. I instruktionerna rekommenderar man att vänta en halv minut innan man applicerar lager nummer två men jag väntade i ett par minuter för att genomhärda lacken innan jag applicerade mer.
Ett par minuter efter applicerade jag topplacket, väntade 5 minuter och applicerade därefter ett lager mer (Efter rekommendationerna i instruktionerna).

Lycka Till <3

7day_gruppbild-b

http://www.kicks.se/depend/7-day-starter-kit-p66294

För mer info vänligen kontakta oss: